Onze Diensten


Wat biedt Heskon?

Heskon levert een voordelige, duurzame oplossing voor lithium accu’s die de afgelopen jaren op grote schaal zijn toegepast in elektrische voertuigen, met name e-bikes. Ons doel is om een verantwoord en betaalbaar alternatief te bieden voor het gebruik van volledig nieuwe accu’s, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid, snelheid en kwaliteit.

    • REVISIE

Heskon wordt als enige revisiebedrijf in Nederland gesteund door BOVAG, met name vanwege de hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden die nodig zijn om alle BOVAG leden te kunnen ondersteunen bij complexe problematiek rondom lithium accu’s. Een versleten fietsaccu wordt op uw zakelijke adres opgehaald en binnen twee weken weer als nieuw retour afgeleverd, met tot 24 maanden volledige garantie.

    • REPARATIE

Grootschalige reparatie en (om)bouw van lithium ion accu’s inclusief Battery Management System. Voor diverse fabrikanten van mobiele apparaten en gereedschappen verzorgt Heskon niet alleen herstelwerkzaamheden, maar ook de assemblage van nieuwe accupakketten.

    • RECYCLING

Als onderdeel van onze revisie- en reparatiewerkzaamheden worden accu’s zorgvuldig gedeassembleerd en getest voor toepassingen elders. Hoogwaardige li-ion energiecellen kunnen op die manier eenvoudig worden gerecycled voor energievoorziening in bijvoorbeeld powerbanks en thuisbatterijen.

    • RECALL

Bij terugroepacties en controle van massa-geproduceerde lithium accu’s is Heskon de ideale servicepartner dicht bij grote Europese afzetmarkten.

    • MAATWERK

Bij Heskon zijn dagelijks bijna 50 medewerkers bezig met het verwerken, herstellen, testen en recyclen van li-ion energiecellen afkomstig van fabrikanten over de hele wereld. Dankzij onze ervaring met het reviseren van tienduizenden accu’s voor consumenten en grote projecten voor de zakelijke markt, onderscheidt Heskon zich met name op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag die afwijkt van ons ‘standaard’ dienstenportfolio? Vraag direct een Heskon zakelijk account aan en neem contact met ons op. U bent natuurlijk ook welkom voor een bezoek aan ons reparatiecentrum in Tilburg.