Voordelen Heskon zakelijk


Voordelen Heskon zakelijk account

Waarom Heskon?

De missie van Heskon is om de fietshandel een betaalbaar en duurzaam alternatief te bieden voor de verkoop van een nieuwe accu, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid, snelheid en kwaliteit. Een zakelijk account bij Heskon levert u direct een aantal exclusieve voordelen op:

Gespecialiseerd BOVAG-lid in fietsaccu herstel

Op enkele uitzonderingen na komen alle fietsaccu-modellen in aanmerking voor revisie, zelfs wanneer deze door andere reparatiebedrijven als ‘onherstelbaar’ worden aangemerkt. Onze gespecialiseerde reparateurs kunnen ook voor de meer complexe modellen een passende oplossing vinden. Heskon is als enige revisiebedrijf in Nederland officieel BOVAG-lid.

Exclusieve korting voor BOVAG-leden

Met een Heskon zakelijk account profiteert u van aantrekkelijke tarieven voor de vakhandel. Dankzij onze exclusieve samenwerking met BOVAG kunnen wij aan leden nog een extra hoge korting bieden op elke bestelling.

Veilige ophaalservice van uw accu

Op grond van speciale Europese wet- en regelgeving (ADR) worden fietsaccu’s geclassificeerd als ‘gevaarlijke goederen’ en deze mogen enkel vervoerd worden als er aan bepaalde strenge veiligheidseisen wordt voldaan. De meeste reguliere transportbedrijven accepteren geen gebruikte accu's meer, maar Heskon maakt voor het transport van uw accu uitsluitend gebruik van een gespecialiseerde koeriers. Wij komen de accu namelijk op het gewenste moment ophalen!

Snelle doorlooptijd: 10 werkdagen

Bij veel oude modellen is een nieuwe accu niet direct uit voorraad leverbaar en ook bij de meeste revisiebedrijven loopt de wachttijd gedurende het hoogseizoen in rap tempo op. Omdat veel consumenten dagelijks afhankelijk zijn van hun e-bike, hechten wij veel waarde aan de snelheid van onze dienstverlening. Logistiek en qua productiecapaciteit is ons proces zodanig geoptimaliseerd dat een revisie vaak niet meer dan 10 werkdagen in beslag neemt.

Tot 24 maanden volledige garantie

Voor elke revisie geldt standaard 12 maanden garantie op het volledige binnenwerk van de accu. U heeft zelfs de mogelijkheid om in de checkout een jaar extra garantie bij te bestellen.

Kostentransparant

Direct inzicht in onze voordelige zakelijke tarieven? Bij Heskon hoeft u van tevoren geen offerte aan te vragen. Ook komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan: voor elke revisie zijn de tarieven helder op het moment dat u bestelt en wordt direct uw korting verwerkt tijdens het afrekenen.

U betaalt alleen voor een geslaagde revisie

Zijn er additionele kosten als gevolg van defecten die tijdens de revisie pas aan het licht komen? In dat geval zullen wij altijd eerst persoonlijk contact met u opnemen. Er zal pas overgegaan worden tot reparatie als u daar zelf toestemming voor gegeven heeft. Blijkt tijdens de reparatie dat de batterij niet meer gereviseerd kan worden? Dan betaalt u enkel de transportkosten.

Uitgebreide testprocedure inclusief testrapport

Dankzij ons zelf ontwikkelde testprotocol kunnen op elk willekeurig moment verschillende fietsaccu’s tegelijk getest worden. Een van de meest tijdrovende stappen in het reparatieproces wordt hierdoor aanzienlijk versneld.

Daarbij is het testprogramma strenger dan een standaard programma om de capaciteit van een accu te testen. Meeste ‘standaard’ testprotocollen testen niet kritisch genoeg, waardoor een accu enkel voldoende/onvoldoende beoordeeld wordt. Door de batterij te onderwerpen aan een extra lange stresstest testen we niet alleen de capaciteit, maar ook de veiligheid en functionaliteit van het BMS. Een gereviseerde accu wordt standaard voorzien van uitgebreid testrapport.

 

Zelf de voordelen van revisie door Heskon ervaren?

Account aanvragen