Battery Control Europe, Battery Tester, BOVAG, ID.nl, Nationale Nederlanden verzekeringen, Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV)

Dit zijn voorbeelden van commerciële partijen en overheidsinstanties in Nederland die Heskon hebben geraadpleegd voor advies over (veilig) werken met lithium-ion accu’s.

Wat heeft Heskon voor deze partners gedaan?

  • Kennisuitwisseling en advies:
    Door de wereldwijde groei van de markt voor elektrische voertuigen is er ook een groeiende behoefte aan een kennispartner op het gebied van accu’s ontstaan. Heskon heeft de afgelopen jaren op verzoek van verschillende betrokkenen uit de publieke en private sector een adviesrol gehad en zo een bijdrage geleverd aan de veiligheidsvoorschriften voor opslag en onderhoud van accu’s.
  • Test- en ontwikkeling van producten:
    Heskon verwerkt dagelijks een grote hoeveelheid li-ion accu’s en is daarom de ideale ontwikkelingspartner van nieuwe producten die voorzien in het laden en testen van deze accu’s. Met enkele van onze partners hebben we meegewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals testcomputers, opslag- en oplaadkasten.