(RE)CONSTRUCTIE VAN ACCUPAKKETTEN

Of het nu gaat om volledig nieuw of om gebruikt: Heskon bouwt accupakketten volgens de specificaties van de klant. Voor diverse toepassingen kunnen onze monteurs nieuwe lithium accu’s samenstellen inclusief het Battery Management System en alle benodigde aansluitingen.

Daarnaast kan Heskon voor end-of-life accu’s een nieuw batterijpakket construeren, waardoor het product feitelijk weer als nieuw is. Revisie is met name interessant wanneer de fabrieksgarantie verlopen is of het betreffende model niet meer geleverd wordt door de fabrikant.

Revisie bestellen als B2B klant?

Heskon B2B revisie is bedoeld voor zakelijke gebruikers of verkopers (MKB) die één of enkele accu’s willen laten reviseren met bijpassende zakelijke tarieven.

Revisie als project?

Revisie voor grootzakelijke gebruikers, fabrikanten en merkhouders op projectbasis

Waarom revisie bij Heskon?

Een nieuw pakket op maat
End-of-life of accu's kunnen weer in originele staat worden teruggebracht of een capaciteitsupgrade krijgen. Op basis van de gewenste configuratie wordt een nieuw accupakket gefabriceerd dat voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
Kanban productiemethoden
Het productieproces is vormgegeven volgens het Japanse Kanban-systeem, waardoor accu’s in hoog tempo op maat kunnen worden gefabriceerd. Elke stap wordt digitaal vastgelegd en is live te volgen.
Ruimte ervaring en productkennis
Ons portfolio bevat meer dan 300 soorten EV-batterijen (o.a. Bafang, Bosch, Darfon, Panasonic, Phylion) en meer dan 40.000 EV-batterijen zijn sinds 2019 succesvol hersteld in Nederland en België.