REPARATIE VAN DEFECTE LI-ION ACCU’S

Wanneer klanten problemen met hun accu ondervinden tijdens of na de garantieperiode, is het van belang om een gecertificeerde Europese servicepartner te hebben die deze problemen oplost. Met de naderende Europese wetgeving die reparatie voor consumenten verplicht maakt (Right to Repair), wordt een betrouwbare servicepartner zelfs cruciaal.

Heskon heeft de capaciteit om grootschalige reparatieprojecten uit te voeren en nauwkeurige capaciteitstesten (SoH) uit te voeren voor grote hoeveelheden lithium accu’s tegelijk.

WAAROM REPARATIE BIJ HESKON?

Zeer ervaren met accu's
Onze technici hebben ervaring met het oplossen van laadproblemen en kunnen de meeste accu's met diepteontladingen of onbalans in het accupakket herstellen.
Strenge kwaliteitscontrole
Het reparatiecentrum van Heskon heeft een test- en kwaliteitsafdeling met meer dan 50 testcomputers die nauwkeurig de accuprestaties monitoren en technici die eventuele problemen kunnen vaststellen.
Gespecialiseerde technici
Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd door getrainde reparateurs en met A-grade materialen om een veilig en kwalitatief eindproduct te kunnen leveren.